HTML

TRAVIAN ARANY INGYEN KÖNNYEDÉN!

Arany szerzés Travián játékosoknak, két módon is segíthetünk! Ehhez csupán regisztrálni kell a listáról Közzétesszük referral linkedet, hírdetési lapon, amennyiben részt veszel a munkában is. Csak szorgalmas játékosok jelentkezzenek. továbbá: http://travian-aranyszerzes.inda.hu/

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Két cikk: "A rák gomba?" és a "A rák gyógyítása" Ingyen továbbítandó, kérem aki olvassa, tegye közzé!

2011.01.01. 00:00 travian arany ingyen

Két cikk: "A rák gomba?" és a "A rák gyógyítása" Ingyen továbbítandó, kérem aki olvassa, tegye közzé!

Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

 
Kaptam a módszer leírását,

egészséges vagyok, 

viszont tudom, hogy sok

embernek szüksége

lehet erre a tudásra.

megosztom.

Hasznos lehet!  

Gyógyulást kívánok a

betegeknek:

pichlerne  



RÁK ellen - spárga növény

IDÉZET A KAPOTT LEVÉLBŐL:

"Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evőkanállal vett be belőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt egy hónapig csinálta. Egyébként kemo tablettákat szed a 3-as típusú tüdőrákra. A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten.. A onkologus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig. Néhány évvel ez előtt egy ismerősöm kutatott a spárga után, akinek a barátja lett rákos beteg. Adott nekem egy fénymásolatot egy cikkről" 

"Spárga a rák ellen" kiadva Cancer News Journal, 1979. decemberi számában.


Ezt ismertetem az alábbiakban,

ahogy én is kaptam az

információkat: 






 

 

 

 

 

 


Egy biokémikus vagyok, aki specializálódott az egészséges táplálkozásra az elmúlt 50 év során.. Néhány évvel ez előtt hallottam Richard R. Vensal, D.D.S. felfedezéséről a spárga gyógyító hatásáról. Azóta foglalkozom ezzel a témával. Összegyűjtöttünk számos kedvező történetet és most közreadunk belőle néhányat:



1. eset: Egy férfi reménytelen Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett (nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült.. Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes fizikai erejét is. 

2. eset: Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett 16 éven keresztül. Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennek bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát. 3 hónap után a vizsgálatok nem találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan működtek. 

3. eset: Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971 március 5.-én műtőasztalra került. A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás. A férfi április 5.-én hallott a spárga kúráról és azonnal elkezdte alkalmazni. Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek. 

4. eset: Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett. Többféle bőrrákot is diagnosztizáltak nála. 3 hónapos spárga kúra után a bőrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bőre teljesen rendbe jött. Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra meggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949-ben kezdődött.. 10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, le volt százalékolva a veséje állapota miatt. A spárga kúrának tulajdonítja a veséje gyógyulását is. 

Nem voltam meglepve az eredménytől, mert mar 1854-ben a Pennsylvania-i Egyetem professzora is beszámolt a spárga népszerű használatáról a vesekövek gyógyításában a 'The elements of materia medica' cikkében. Megjegyzendő, hogy 1739-re utal, amikor már foglalkoztak a spárga vesekő elhajtó hatásával. 

Nekünk lenne még néhány történetünk, de az orvostudományi szervezet akadályozza az esetekhez való hozzájutást.. Ezennel felkérem az olvasótábort, hogy tovább népszerűsítse a jó hírt és segítsen minket hozzá, hogy további nagyszámú esetről kapjunk információt, melyekkel sikerül meggyőzni a kételkedő egészségügyi szervezeteket a természetes orvoslásról. 



 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

A kezeléshez a spárgát megfőzzük (használhatunk konzerv spárgát is, épp olyan jó, mint a friss). A konzerv típusok közül a Giant és a Stokely márkát javaslom, ezek nem tartalmaznak káros mellékanyagokat. 

A megfőzött spárgát turmixoljuk össze pépes állagúra és tegyük be a hűtőszekrénybe. 

Alkalmazás: 4 evőkanállal enni belőle reggel és 4 evőkanállal este. 

A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2-4 hét elteltével . 

Lehet hígítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként egyaránt.

Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de nagyobb mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatású bizonyos esetekben. 

Mint biokémikus megvagyok győződve a régi mondás igazáról, "ami a gyógyításra jó, az a megelőzést is elősegíti." 

E teória alapján a feleségemmel közös egyetértésben használjuk a spárga pürét, mint italt az étkezéseink kísérőjeként. Mi 2 evőkanányit hígítunk vízben az ízlésünknek megfelelően. Én forrón iszom, míg a feleségem hidegen fogyasztja. Mióta ezt iszogatjuk a rendszeresen végzett vérképvizsgálatok eredménye is javult, jó egészségnek örvendünk. 

Mint biokémikus széleskörű tanulmányokat folytatok a rákbetegségek különböző fajtáinak a gyógyítását illetően. Az eredmények alapján megvagyok győződve róla, hogy a spárga megállja helyét a rákbetegségek gyógyításában. 

A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones"-nek hívnak és aktív szerepe van abba, hogy megakadályozza a sejtek növekedését. Ez okból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot, mely normalizálja a sejtek növekedését. Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyőzésében és az egész testre üdítőleg hatnak. 

Az FDA nem akadályozhatja a használata elterjedését. A US National Cancer Institute (US Nemzeti Rákbetegek Intézménye) általi jelentésben az áll, hogy a spárga a legmagasabban tesztelt növény, mely tartalmaz glutathione-t. Ezáltal sikeresen használható a rákbetegségek gyógyításában. 

Kérem terjessze a hírt..., ez a legönzetlenebb dolog, amit bárki megtehet.R

 

 

 

 

 
 
[tullio+simoncini+könyv.JPG]
 
 
 

Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel ill. tisztítókúrákon keresztül.

Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt "A rák egy gomba?" címmel.

Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt, hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. Az orvos évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a daganatokat.

Azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig fehérek voltak. Feltette magának a kérdést, egyáltalán mi a rák (ami még ma is egy misztérium, hiszen legalább száz teória létezik a mibenlétéről)? És mik az áttétek? S vajon mitől fehér a daganatok belseje?

Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a daganat "csak" egy tünet, s hogy a rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza. Véleménye szerint, ha az ember ellenállóképessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák.

Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a mell-, a mellhártya, a hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a prosztata- valamint a húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül, infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, mossa a mellhártyát illetve, a hasüreget.

- A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs - állítja a professzor, aki intravénás adagolással, napi ötszáz milliliter öt százalékos infúziót alkalmaz (hat napon át infúzió, amelyet hat nap szünet követ, és ez így folytatódik még négy-öt cikluson át). Szájon át adagolva egy hétig két kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet. Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos szódabikarbónás fürdést valamint naponta három-hat alkalommal öt százalékos szódabikarbonátos beöntést javasol.

Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.

Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a 
pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.


A sajtótájékoztató teljes anyaga

 
[tullio+simoncini+könyv.JPG]
 

 

 

_____________________________________________________________________

 

 

 
         Arra kérlek, ha egyetértesz Te is tedd ezt közzé!     

        
Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és
Dr.Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából ill.Lébényből üzeni tisztelettel:
Emberek!
Ébresztő!!
Gyógyítható a rák!!!
Mindig is gyógyítható volt!
        
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más
gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, más
tioxidánsokkal, kezdeti stádiumbantökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!
Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!
Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló
fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengerialgák, citrom,
ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő
magja, töményen, stb.
Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!

A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!
A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet,
önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani
a problémát, és erősen  hinni a gyógyulásban!!!

Egyéb terápiák minden betegség ellen:
-  pozitív gondolkodás, derű, vidámság
- légzésterápia
- reflexzóna masszázs
- mozgás
és még sok más!

Lehet választani a gyógymódok között!
Tehát van megoldás, csak jó helyen kellkeresni!

És ez minden betegségre vonatkozik!

A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!!
Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!

Az "Orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák
természetét.
Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell.
Leginkább természetgyógyász területen keressétek! 
Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I.; 
Mária Treben: Gyógyteák, stb.
Ennyit megtehetünk értük.

   
APRÓ KÉRÉS
Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is.
Minden rákosra gondolva, emlékezve.
Légy egyike az együtt érző 7 százaléknak!
A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább.
Hinni sem kell benne.
Csak nem kell restnek lenni a jóra.
NE maradj közömbös!

 

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Garantáltan Működő Internetes Pénzkereseti Módszerek!

Az életben azok a legsikeresebbek, akiké a legjobb információ. Ne késlekedj, ha ma nem változtatsz, akkor ugyanaz történik holnap, mint tegnap!

Ezzel az anyaggal olyan tudás lesz a kezedbe, amely egy teljesen kezdőnek is lépésről-lépésre elmagyarázza, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy valóban igazán nagy pénzt keressen az interneten.

Miért várnál azzal, hogy Te is hónapról hónapra extra plusz bevételhez juss?

Érdekel? Kattints ide---->>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://travian-aranyszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr812810682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása